UIteraard hopen wij dat je tevreden zult zijn met je bestelling. Mocht je toch je bestelling willen retourneren, willen we je op onze retourvoorwaarden wijzen:

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na deze annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Spirachi zijn voor eigen rekening. De reden voor deze eigen bijdrage kan je vinden op onze “groene ondernemen” pagina. De retourkosten bedragen € 5 per pakket (wij nemen een deel van de kosten voor onze rekening). Na aanmelding van jouw retour, sturen wij jou een mail met een retour label. De kosten voor de retourzending kan je eventueel direct online afrekenen bij PostNL.  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Spirachi geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via online-shop@spirachi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op:

  • Het product is in originele staat en onbeschadigd. 
  • Het product is voorzien van originele labels en etiketten.
  • (Indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking. 
  • Mocht je een artikel hebben gebruikt en wil je deze toch terug retourneren? Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retour online aanmelden

Wil jij een product retourneren? Dat kan! Stuur een mail naar online-shop@spirachi.nl onder vermelding van het ordernummer en de melding dat het om een retour gaat. Wij stellen het zeer op prijs om de reden van je retour te horen, zodat we onze diensten verder kunnen verbeteren, maar uiteraard is dit volledig vrijwillig.

Ons retouradres

Spirachi
De Zoom 38
3448DJ Woerden

Je kunt ook gebruikmaken van het retour-formulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Je kunt het formulier hier downloaden

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0