Geboren uit een passie om mensen te helpen

De passie om mensen te helpen met met tools zoals de tarot en orakel kaarten en doormiddel van de pendel. Maar ook door een goede intuitie.

Spirituele spullen, zoals edelstenen, wierook en kaarsen mogen ook niet ontbreken.

Natascha - Reiki consulent

Welkom op de Spirachi website. Mijn naam is Natascha, ik ben 53 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en twee zonen in Woerden in de prachtige provincie Utrecht.

Deze website is ontstaan uit mijn passie om mensen te helpen met hun probleem of problemen. Doormiddel van mijn orakel- en tarotkaarten en natuurlijk mijn pendel help ik bij het zoeken naar een oplossing. Ik ben heldervoelend en helderwetend en daardoor heb ik een sterke intuitie. Ik voel daardoor goed aan wat je nodig hebt. Samen komen we wel tot een oplossing, zodat jij met meer zelfvertrouwen verder kunt.

 

 

Reiki

Reiki is een Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van levensenergie via je handen. Deze energie wordt Ki genoemd. Deze levensenergie, die in de yogaleer bekend is als prana, is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft, doordat het zelfherstellend vermogen van je lichaam goed werkt. Als je levensenergie verstoord raakt, ervaar je dat bijvoorbeeld als onbehagen, onrust of zelfs ziekte.

Door middel van reiki kun je ervoor zorgen dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal werken

Contact gegevens

Uiteraard kan je contact opnemen met Spirachi met vragen, opmerkingen, suggesties, klachten, etc. Hieronder staan onze gegevens.

Spirachi
De Zoom 38
3448DJ Woerden
0615102612
online-shop@spirachi.nl
KvK 82174024
BTW NL003650889B46
Facebook
Instagram
LinkedIn
Whatsapp

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0