Sustainable Ondernemen

Sustainable ondernemen, je hoort dit wel vaker, maar wat doen wij bij Spirachi met dit onderwerp?

Wij vinden het erg belangrijk om bij iedere beslissing die wij nemen, het milieu in gedachten te houden. 

Een paar voorbeelden:

  • Onze producten worden verstuurd met vulling van gerecycled karton, papier en bio-afbreekbare opvulling. Plastic komt er bij ons niet in. Zelfs de tape die wij gebruiken om de verpakkingen te sluiten zijn van een bio afbreekbaar materiaal. 

 

  • Bij onze leveranciers houden wij strict toezicht op het juiste gebruik van verpakkingsmaterialen. De eventuele plastics die gebruikt worden, worden door ons naar recycle centra gebracht om zodoende de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

 

  • Bij de productie proberen wij de CO2 uitstoot tot een minimum te beperken. Wij kiezen namelijk de leveranciers uit die zich ook inzetten om deze waarden in te perken.

 

  • Qua verzendingen proberen wij ook de CO2 uitstoot te beperken door grotere hoeveelheden in efficiënte verpakkingen vanuit de verschillende delen van de Wereld te versturen.

 

  • Bij de verzending van ons magazijn naar jouw lokatie proberen we dit ook in te perken. Wij hebben de weloverwogen keuze gemaakt om onze klanten veel bewuster te laten bestellen door de retourkosten niet gratis te maken. De prijzen van onze producten bevatten derhalve niet de additionele kosten voor de retourzending. Lager geprijsde producten en minder retourzendingen (dus minder CO2 uitstoot) lijkt ons een win-win situatie.
. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0