Gouden Driehoek

Gouden Driehoek: Amethist – Bergkristal – Rozenkwarts

Het wonder dat “de gouden driehoek” wordt genoemd, draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst kunnen worden om een optimale energiestroming in huis te bewerkstelligen. De drie stenen zijn amethist, bergkristal en rozenkwarts.

Waarom drie stenen en waarom driehoek? Zowel het getal ‘drie’ als de driehoek heeft sinds lange tijd een bijzondere betekenis voor de mens. In de katholieke kerk vindt men de Heilige drie-eenheid: de vader, zoon en heilige geest. In het Boeddhisme: lichaam, spraak en geest. De driehoek is een krachtig symbool dat je bijvoorbeeld terugziet in de bouw van de piramides. In de mystieke vrijmetselarij is de driehoek het basisbeginsel en het einddoel van alle bouw.

Het effect van de drie stenen gezamenlijk? De combinatie van deze stenen ontspant, zuivert en regenereert de energie. Van zowel de ruimte waarin de stenen geplaatst zijn als van degenen die in de ruimte plaatsnemen.

Amethist

Amethist: Heeft een positieve invloed op het autonome zenuwstelsel waardoor uw lichaam zich gaat ontspannen en de geest kalmeert. Werkt dus goed tegen stress en stress-gerelateerde klachten zoals (spannings-) hoofdpijn en rusteloosheid. Kan zelfs verlichting geven bij migraine.

 

Bergkristal

Bergkristal is een balans hersteller  tussen geest en lichaam. Bergkristal  is de overwinnaar van angsten en de lichtkracht draagt die de mensen helpt het intuitive inzicht te verlichten, versterken, en om de duisternis van onwetendheid te doordringen.

Helpt goed bij concentratie op je taak. Geeft zelfvertrouwen laat je weer rechtop lopen. Helpt je het gevoel hier ben ik versterken.

Helpt bij boosheid. maakt milder, en minder aggressief  en toegankelijker. werkt zuiverend.

Ruimtes waar vermoeidheid heerst worden weer opgeladen met heldere energie.

Bergkristal helpt goed tegen depressie, wagenziekte evenwichtsstoornissen en angsten. Bergkristal reinigt, geeft energie en bevordert het denken. Een goede steen voor deze tijd, omdat dit een wat duistere en onevenwichtige tijd is.

Rozenkwarts

RozenkwartsDe werking van de rozenkwarts, is lief en zacht, kinderen zijn daarom dol op deze steen. Ook voor de pubers is dit een hele mooi steen het helpt hun op weg naar volwassenheid. De rozenkwarts helpt mensen om bij hun eigen gevoel te blijven. dat wordt al gauw ondergeschikt gemaakt door de materialistische buitenwereld. De buitenwereld die zo snel is met het denken, zeggen en doen zodat het je verder weg brengt van je eigen gevoel. De rozenkwarts helpt je goed om weer terug te komen bij je eigen gevoel.

Je kunt de Rozenkwarts goed in je huis neerzetten hij maakt de alles zachter, liever en creatiever.

De rozenkwarts helpt goed bij benauwdheid, buikkrampen en verstopping. is bij uitstek de steen van de liefde werkt goed bij nachtmerries en is rustgevend voor elke kamer.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een mooie azuurblauwe steen. In het land Egypte werd hij de steen van de hemel genoemd. De Egyptenaren maakte ervan alles van wat een belangrijke plaats in hun leven en levensovertuiging innam bijvoorbeeld sieraden en symbolische voorwerpen. De lapis Lazuli kristallen worden veel gevonden bij het Baikal meer, Afghanistan en Birma en in landen met oude culturen zoals Egypte en Mexico. De steen versterkt de wil, hulpvaardigheid en goedheid, de liefde in de mensen. Een vriendschapssteen  en beschermt tegen negatieve invloeden.

Werkt goed bij het hart en de milt, ook goed voor het bloed en de huid.      

Helpt bij epilepsie en beroerten, en depressie.  Is goed voor het haar en helpt tegen haaruitval en roos.

Je kunt de steen warm maken en hem op gezwollen plekken leggen of op een pijnlijke zenuwen.

Voor een opgewekte stemming en goede nachtrust.

Geeft zelfvertrouwen aan verlegen kleine kinderen.

Lapis Lazuli bevordert zorgzaamheid en idealisme, maakt bewuster van eigen mogelijkheden en daarmee zelfbewustzijn en standvastigheid.

Kortom Lapis Lazuli is een mooie steen die door zijn vrolijke blauwe kleur rustig en kalm maakt op een fijne manier.

Toermalijn

Toermalijn is vooral bekend door zijn bescherming tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Hierdoor herstelt het persoonlijke evenwicht waardoor angsten verminderen of helemaal weg gaan, en de wilskracht kan worden versterkt.

Als je deze steen draagt wordt je beschermd tegen de stralingen van de moderne tijd. je kan de steen plaatsen bij de computer of meterkast, tv en stopcontacten om de schadelijke effecten hiervan te voorkomen.

Toermalijn wordt vaak gebruikt in kantoren en in de buurt van computers. De kwaliteit van de steen is erg belangrijk. De steen aardt en beschermt tegen negatieve energie.

Toermalijn werkt goed bij benauwdheid van de longen.  tegen nieren, lever, darm en maagproblemen, 

Geeft veel steun in moeilijk situaties.

Helpt bij faalangst, bevordert zelfvertrouwen en helpt goed bij zenuwachtigheid en verdriet. 

Helpt zeer goed bij negatieve stralingen van tv, computer en alle andere elektrische apparaten.

Orgoniet

Orgon betekent levensenergie  (chi, ether of prana). Orgoniet is op zich niet echt een edelsteen of kristal, maar het bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het beschermt tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling.

 Orgoniet heeft een algemeen ontspannende werking en bevordert fysieke en spirituele gezondheid.(*)

Bij Spirachi gebruiken we orgoniet in diverse pendels en piramides.

 

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van gebruikers. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0