Je kan jouw bestelling bij Spirachi op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van Spirachi.

Net zoals bij andere creditcards kan je met Visa een product kopen op de Spirachi webshop en dit achteraf betalen. … Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan aan jou gefactureerd.

Net zoals bij andere creditcards kan je met Mastercard een product kopen op de Spirachi webshop en dit achteraf betalen. … Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan aan jou gefactureerd.

Net zoals bij andere creditcards kan je met AmericanExpress een product kopen op de Spirachi webshop en dit achteraf betalen. … Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan aan jou gefactureerd.

Waarschijnlijk de makkelijkste manier van online betalen. Met Apple Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en websites en hoef je je betalingsgegevens nooit meer in te voeren.

Met PayPal kan je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, veiligingwebsites en natuurlijk webshops zoals Spirachi.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0