De dagkaart van zondag 20 november

De dagkaart van zondag 20 november uit het deck het orakel van de maan van Yasmin Boland

De energie bereikt haar top, Tussen nieuwe maan en volle maan.

Tijdens deze periode kent de hoop geen grenzen. Deze kaart is nu positief voorteken; ze geeft aan de je gedroomde werkelijkheid waarheid kan worden, hoewel er nog wel wat werk aan de winkel is en je je doel nog niet helemaal bereikt hebt. Dit is een tijd van toenemende energie en oplopende emoties. Waar wil je naartoe en denk je dat te kunnen bereiken? Je kunt mediteren en je concentreren op het resultaat dat je wilt bereiken, maar je kunt ook de moedige beslissing nemen om meer praktische stappen naar je doel te zetten. Wat je ook beslist, je zit op het goede spoor.

Stem je af op de maan

Ik weet dat ik op de goede weg ben.

Andere betekenissen van deze kaart.

  • De situatie draagt veel mogelijkheden in zich.
  • Je droom kan werkelijkheid worden.
  • Er zijn meer inspanningen vereist. Ben je bereid die te leveren?
  • Bekijk je doel eens opnieuw en zorg ervoor dat je nog steeds geëngageerd bent.
  • Blijf Vooruit Gaan.

De leer van de maan.

In de periode tussen nieuwe maan en volle maan (wassende maan) lijkt de maan elke nacht een beetje groter en ronder te worden. Dit is een heel sterke en versterkende periode en deze kaart is dan ook veelbelovend. Ze geeft aan dat dit het moment is om plannen te maken en die ook uit te voeren, wanneer je deze kaart ook trekt.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0