De dagkaart van maandag 6 juni

De dagkaart van maandag 6 juni uit het deck de wijsheid van het universum,

Het lied van de aarde,

Er wordt van u gevraagd om eens goed na te denken over uw relatie met de aarde en de kleine dingen die u in uw dagelijks leven kunt doen om zowel uzelf als de aarde door de huidige veranderingen te helpen. Moeder aarde heeft behoefte aan genezing. Zij vraagt u om aandacht te besteden aan haar behoeftes en liefdevol aan haar te denken. In deze tijd van grote veranderingen vergeten we vaak dat Moeder aarde ons voedt, huisvest en verzorgt. Zij levert de lucht die we inademen, de brandstof voor onze auto’s, de elektriciteit die we gebruiken, en ze verwerkt ons afval.

De kaart van het lied van de aarde is vandaag in uw reading verschenen om u te herinneren aan uw diepe band met de aarde. Moeder aarde ademt en voelt, net als u. Soms zingt zij van vreugde en soms huilt ze. Zij is een weerspiegeling van de mensheid. Zij is één met u. De aarde is een bewuste entiteit. Uw liefde kan haar helpen om haar balans terug te vinden. Weet dat Moeder aarde op haar beurt ook van u houdt. Voel een aanvaard haar liefde, want die verzorgt uw ziel. Vraag om deze grote genezende kracht en uw leven zal een nieuwe betekenis krijgen.

Een vergeten herinnering ligt begraven in mijn hart

een oceaan van verspreide gevoelens, weggeblazen bladzijden en dagen uit het verleden verspreiden zich als herfstbladeren op een grasveld.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0