De dagkaart van zondag 10 april

De dagkaart van zondag 10 april uit het deck de wijsheid van universum van Toni Carmine Salerno

Genezing,

De schepping is gevuld met

het genezende licht van de liefde.

Het is een licht dat u op ieder moment

kunt aanzetten.

Beminde, ik ben een engel van genezing: ik kom naar u toe omdat u klaar bent om te genezen. Sluit uw ogen en voel mijn aanwezigheid op dit moment. Voel hoe het licht van de sterren oneindig helder schijnt in uw hart. U bent veel groter dan u weet. U bent veel meer dan dit fysieke bestaan eeuwig één met de geest van het leven.

Onmetelijke kracht; want de essentie van de schepping zit in u. Weet dat de essentie van het leven liefde is en dat liefde de kracht heeft u te genezen. Houd contact met alles wat u écht voelt en ontsluit alles wat verborgen blijft in uw hart. Neem iedere dag wat tijd om uw gedachten en gevoelens op te schrijven. Uzelf op deze manier uiten helpt om uw genezing te activeren. Genezing is een proces, dus wees geduldig. Af en toe lijkt het misschien alsof dingen juist erger worden, maar dat is een deel van het genezingsproces. Als u de vele emoties die u hebt vastgehouden gaat loslaten, voelt u zich misschien soms uit balans. Ook nu weer geldt, wees geduldig want het is slechts onderdeel van het proces.

Heb vertrouwen want er ontwikkelt zich een prachtige transformatie.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0