De dagkaart van donderdag 7 april

De dagkaart van donderdag 7 april uit het deck de wijsheid van universum van Toni Carmine Salerno

Magische boom,

U bent een kunstenaar van licht,

U bent getalenteerd en gezegend.

Het is tijd dat u de creatieve kracht in u vrijmaakt. U hebt de kracht om uw leven te veranderen. Als groot kunstenaar bent u in staat om te creëren via gedachten, overtuigingen en intenties. Houd alleen positieve gedachten over uzelf vast. U hebt de kracht om geluk, overvloed en plezier te creëren. Positieve gedachten en positieve affirmaties creëren positieve resultaten. Maak uw intenties duidelijk, want het universum luistert altijd en reageert op al uw woorden en gedachten. Gebruik positieve affirmaties als kleuren om het perfecte beeld voor uw leven te schilderen. Creëer het schilderij met liefdevolle gedachten en intenties. Bevestig alles wat u wilt zijn en creëren. Probeer duidelijk te zijn over wat u wilt in het leven. Beeld u in dat u op dit moment alles hebt wat u wilt. Bevestig dit iedere dag harop met hart en ziel. U creëert het leven dat u droomt!

Affirmatie:

Ik ben een kunstenaar.

Ik ben oneindig creatief.

Ik creëer een liefdevol en overvloedig leven.

Ik creëer en vervul mijn dromen.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0