De dagkaart van dinsdag 5 april

De dagkaart van dinsdag 5 april uit het deck de wijsheid van universum van Toni Carmine Salerno

Kracht,

Het is tijd om uw eigen kracht te gebruiken. Stop met anderen of de omstandigheden de schuld te geven en neem de verantwoordelijkheid voor uw leven. U kunt het leven creëren dat uw hart begeert. Creëer een fantastische toekomst door alle fouten en tegenslagen uit het verleden te zien als noodzakelijke onderdelen van uw groei. Ga alles in uw leven zien als een geschenk dat is bedoeld om u te helpen uw ware pad te vinden. Hierdoor zult u meer kracht ervaren. U hoeft niet bang te zijn voor kracht, want echte kracht is niet hard of agressief en het is ook geen ‘perfectie’. echte kracht houdt in dat u in uw eigen waarheid leeft en de volledige verantwoordelijkheid neemt. We zijn soms bang voor onze kracht omdat we diep vanbinnen weten dat onze eigen kracht gebruiken betekent dat we niet langer anderen de schuld kunnen geven of ons slachtoffer kunnen voelen. We vinden dat eng want door onze kracht te erkennen realiseren we ons dat we een grote rol hebben gespeeld in ervaringen die we hebben opgedaan.

Echte kracht is ook al onze schijnbare imperfecties liefhebben en aanvaarden en op ieder moment zo goed mogelijk werken met wat we hebben.

Echte kracht is de moed hebben om gewoon te zijn wie u bent ondanks wat anderen misschien denken.

 Echte kracht is de moed hebben om uw waarheid te vertellen zonder oordeel of angst om te worden beoordeeld.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0