De dagkaart van maandag 4 april

De dagkaart van maandag 4 april uit het deck de wijsheid van universum van Toni Carmine Salerno

Lila mist,

Uw leven is altijd perfect; u bent altijd op het juiste moment op de juiste plaats.

Uw gidsen en engelen zijn op dit moment allemaal om u heen stop en voel hun aanwezigheid. Zij geven u onvoorwaardelijke liefde en steun en vragen u om niet te vergeten dat u een eeuwige vlam bent die voortdurend liefde uitstraalt, ook als u zich daar niet van bewust bent. Probeer het interne conflict dat wordt gecreëerd door uw gedachten te stoppen en concentreer u helemaal op de liefde.

Wat u ervaart als een tegenslag of fout, is de manier van het universum om uw leven naar grotere en betere dingen te leiden. Laat fouten uit het verleden los. Als u echt liefhebt en aanvaardt dat alles wat gebeurt of niet gebeurt altijd een hoger doel dient, zal er een wonder gebeuren.

Concentreer u op het licht in uw hart, want liefde zul uw leven veranderen.

Verleden, heden en toekomst bestaan in perfecte en goddelijke orde. Er ligt veel geluk voor u in het verschiet! U hoeft zich op dit moment alleen maar te concentreren op liefde.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0