kaart van zondag 3 april

De dagkaart van zondag 3 april uit het deck de wijsheid van het universum van Toni Carmine Salerno

Liefde,

Deze liefdeskaart heeft betrekking op de relatie die u hebt met uzelf, een geliefde, vriend of uw familie.

Liefde is de ultieme creatieve kracht. Omarm haar en u zult merken dat uw relaties, inclusief die met uzelf, rijker worden.

Sluit uw ogen en voel uw spirituele connectie met alle levende dingen op de planeet ieder mens, dier, iedere vogel en vis, ieder insect, iedere vlinder, ieder grassprietje, iedere boom en bloem die allemaal meedeinen met de oneindige beweging van de schepping, de oneindige stroom van liefde. Voel dat de levenskracht één is met die van u. Laat u geest versmelten met de wind, de zon, de maan en de sterren. Stroom mee met de beken en rivieren en versmelt met de oceaan, wolken en regen.

Houd zicht op en gevoel voor alles wat bestaat in de schepping en denk eraan dat de levenskracht die door al deze dingen stroomt, dezelfde energie is als die door u stroomt. Net zoals u ademt, ademen ook de natuur en het universum.

Voel uzelf één met de hele schepping en fluister ‘ik ben’.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0