De dagkaart van zaterdag 2 april 

De dagkaart van zaterdag 2 april uit het deck de wijsheid van het universum van Toni Carmine Salerno

Oceana,

Oceana brengt emoties in balans en brengt genezing. Dit zal u helpen beter om te gaan met de dagelijkse stress waarmee u te maken krijgt.

U bent een gevoelige ziel en daarom kan de wereld soms best hard lijken. U wordt gevraagd om zich het leven dat u echt wenst, voor te stellen. Ga uw eigen waarheid leven ondanks wat anderen van u verwachten.

Deze kaart is ook verbonden met creativiteit, dus het zou heel goed zijn om uzelf op de een of andere manier creatief uit te drukken. Onderzoek uw creativiteit en uit die fantasierijk en emotioneel op eender welke manier. Creatief bezig zijn kan uiteindelijk leiden tot een nieuwe carrière. Uw toekomstige werk zal emotioneel de moeite waard zijn en u in staat stellen om een fantasierijk, creatie en bevredigend leven te leiden omgeven door gelijkgestemden.

. TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0